22 de maig del 2015

PROPERA TROBADA DE LA XARXA

Us comuniquem que la propera trobada de la Xarxa, tindrà lloc el proper dissabte 6 de juny.

Ens trobarem a les 10.00h. a la Sala d'Actes de l'Associació de Mestres Rosa Sensat

En les dues darreres trobades, vam tenir el plaer de compartir el matí amb la Reina Capdevila. Vam parlar del so a les escoles, de música, de cant, de la veu dels adults que acompanyem els infants. Va ser fantàstic.

La primera trobada, ens va fer obrir els ulls cap a una nova mirada vers els que s'escolta en el dia a dia a les escoles. Potser allò que en ocasions pot resultar un soroll molest, pot canviar d’interpretació si l’ambient és respectuós amb l’oïda, i la nostra lectura de la situació s’afina. 

A la segona trobada vam poder gaudir d’uns vídeos que, la Marta i la Montse de les escoles bressol Xiquets i Xiquetes, i Els Tabalets de Valls, ens van presentar.

Us els deixem aquí. Podreu apreciar que la música és un llenguatge molt present a la vida dels infants. Cadascun la viu de manera diferent, en produeixen constantment, fan recerca de sons, tenen una representació mental del ritme, canten de forma espontània, ...
També podreu apreciar com la cultura viscuda afavoreix unes experiències plenes d’emocions que deixen empremta en el llenguatge musical. En la mostra que us deixem, traspua la cultura popular de Valls.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada