26 de gener del 2008

TROBADA DEL 26 DE GENER DE 2008

Xarxa Territorial d’educació infantil 0-6 de  Catalunya



Potser alguns  de vosaltres no ens coneixeu  i cal presentar-nos. La Xarxa Territorial de Catalunya va néixer fa tres anys per iniciativa de la Coordinadora d’escoles bressol de Catalunya i l’Etapa d’educació infantil de Rosa Sensat, amb una doble finalitat

  1. Treballar per aprofundir en el coneixement de les necessitats i drets dels infants de 0 a 6 anys, per poder donar una resposta educativa coherent en tota l’etapa, i cohesionar la pedagogia que dóna resposta als infants d’avui, tant si estan a l’escola bressol com al parvulari.
  2. Informar a la societat catalana sobre totes aquelles accions o polítiques, que, des del punt de vista de les persones que formem la Xarxa, són denunciables en la mesura que vulneren els drets dels infants.

Al llarg del curs 2006-2007 hem fet molta feina, en podeu trobar la documentació a la web de la  XARXA  http://www.xarxa06.org/

Ara tenim dos grans reptes, un és el Pla Especial de Magisteri adreçat a  totes les persones que estan treballant en educació infantil,   i l’altre, continuar el treball del curs passat sobre Contingut i qualitat de la documentació que projectem. 

El dissabte 26 de gener a les 10h ens trobarem  als locals de Rosa Sensat.
Esperem que les escoles que esteu treballant la documentació  ens porteu les vostres experiències  per tal de continuar la feina de discussió  pedagògica.

Estem convençuts que el treball que s’està fent potencia el coneixement   professional i social de l’etapa 0-6 com etapa educativa fonamental.  Avui, dins la Xarxa, ja som més de mil mestres, pares i mares d’arreu de Catalunya.

Si voleu participar-hi podeu posar-vos en contacte amb la Xarxa a través del correu: xarxaterritorial06@pangea.org  i també al telèfon 934 817 380 dimecres i divendres de 10 a14h, on us posaran en contacte amb les persones que poden informar-vos.

(Perdoneu el retràs en la contesta del correu, fa uns dies que no ens funciona, però estem en procés de solució)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada