7 de juny del 2012

IMPORTANT: XARXA I AMPES 9 DE JUNY!!


A la passada trobada de dissabte 2 de juny hi va assistir un membre del Col·lectiu d’AMPES de les Escoles Bressol Municipals de Barcelona, que ens va fer arribar una proposta extensible a tota Catalunya, degut a la situació de retallades que estan afectant i posant en perill la qualitat de l’educació.

Com a Xarxa, vam valorar que ens els moments difícils en que ens trobem, iniciatives com aquestes mereixen del nostre compromís i la nostra participació per treballar de manera conjunta per seguir defensant una educació de qualitat i rebutjar les polítiques educatives que la posen en perill.Per això, us demanem que feu extensiva aquesta nota a totes les escoles, les vostres AMPES i Consells Escolars per tal d’assistir a la trobada del dia 9 de juny. Si sabeu d’algú a qui no li arriba la informació, sisplau, feu-li arribar. FEM XARXA!!

Us adjuntem el text, amb totes les dades que necessiteu per establir-hi el contacte:

A totes les ampes d'Escoles Bressol de Catalunya,

Us escrivim molt amoïnades per la situació de les Escoles Bressol i l'atenció educativa a la petita infància al nostre país. Davant el canvi de model que ha imposat l'Ajuntament de Barcelona (augment de ràtios, retallada del personal de suport del migdia, externalització de les escoles de nova construcció i augment de quotes), les ampes de les escoles bressol de Barcelona hem passat tot aquest curs lluitant per defensar el dret dels nostres fills i filles a una educació de qualitat.

L'ajuntament ha hagut de retrocedir en algunes i, treballant colze a colze amb les educadores, hem pogut fer sortir el problema a l'opinió pública. Però ens adonem que no podem limitar la lluita a Barcelona i que ens hem de coordinar amb les ampes d'arreu de Catalunya, per reivindicar:

- que es redueixin les ràtios i es construeixin més escoles per cobrir la demanda
- que s'aturin les retallades de personal i de recursos
- que no s'augmentin les quotes en un moment econòmic especialment difícil per a les famílies
- que es garanteixi un servei de gestió pública directa i de qualitat per a totes les famílies.
Sabem que per aconseguir-ho haurem de treballar molt i per això us volem convidar a la Primera trobada d'ampes de Bressol de Catalunya, el proper dissabte 9 de juny a les 11h al Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via de les Corts Catalanes, 837) http://www.farinera.org/

Siusplau confirmeu l'assistència per ajustar l'aforament de la sala a:ampesbressolbcn@gmail.com
Us hi esperem a tots i a totes!
Col·lectiu d'Ampes d'Escoles Bressol Municipals de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada