1 de març del 2009

PRESENTACIÓ DEL PLA ESPECIAL

Aquest Pla d’estudis té unes particularitats que el diferencien dels altres estudis de Mestre impartits des de la Universitat de Vic:
• Es fa en el marc d’una col.laboració entre la UVic i l’Associació de mestres Rosa Sensat que actua com a centre col.laborador en aquest projecte.
• És adreçat a un col.lectiu ben concret (persones amb el títol de CFGS especialitat en educació infantil) amb el reconeixement de 49,5 crèdits (més 6 crèdits més reconeguts si s’acrediten activitats formativescomplementàries o si es disposa de contracte vigent en un centre d’educació infantil).
• Permet una conciliació entre la vida laboral i l’acadèmica : classes presencials únicament els dimecres vespre (de 6 a 9) i dissabtes (matí i tarda).
• Existència de 2 campus (Miramarges, de la Uvic i Drassanes, de Rosa Sensat) que per a la majoria de classes presencials (Sessions Classe), estaran connectats per videoconferència.
• Una part de les classes es faran a través de treballs que es realitzaran amb el suport del Campus Virtual de la Uvic (Sessions de Treball Dirigit i Tutories).
Aquesta modalitat d’estudis s’adequa a la metodologia del Crèdit Europeu.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada